Houtbouw

U krijgt onze bijzondere aandacht. Wij verkopen geen standaard modellen (bouwpakket), maar maken elk opdracht specifiek. Een product waarin al uw wensen zijn verwerkt! Echt maatwerk dus. De mogelijkheden zijn oneindig, bijvoorbeeld qua model en de benodigde afmetingen, houtsoort, dakvorm en -bedekking en afwerking. U krijgt dus een exclusief en uniek product! Zo kunt u optimaal genieten van een nieuwe veranda, overkapping, schutting, hekwerk, vlonder of terras!

 

Kies voor persoonlijke aandacht, meedenken, kwaliteit, ervaring en een goede prijs; kies voor AJ Tuinen!

Veranda's, Carports & Overkappingen

Met een veranda overkapping van AJ Tuinen kunt u lange zomeravonden genieten van uw tuin. Ook in de nazomer kunt u buiten zitten en optimaal relaxen met een aluminium veranda overkapping. Bovendien is een veranda overkapping veelal een lust voor het oog in uw tuin en een echt verlengstuk van uw huis. Wilt u uw tuin ook upgraden met een terrasoverkapping en bent u benieuwd naar de mogelijkheden?  Neem dan contact met ons op!

Schuttingen & Hekwerken

Bedenk dat een schutting voor een groot deel de uitstraling van uw tuin bepaalt. Kies daarom zorgvuldig een soort die bij uw smaak past. Dit kunnen standaard elementen zijn, maar ook speciaal voor u op maat gemaakte schuttingen of hekwerken. Wij willen u hierin graag adviseren. Heeft u toch liever een natuurlijke uitstraling? Dan kunt u de schutting natuurlijk laten begroeien met diverse beplantingen.

Vlonders & Terrassen

Genieten van het buitenleven vanaf uw terras of vlonder is echt van deze tijd. Door uw terras of vlonder kunt u de gewenste sfeer creëren in uw tuin. Een groot of klein project, AJ Tuinen biedt hier graag de juiste oplossing voor. Wilt u een onderhoudsvriendelijk terras of vlonder? Wij helpen u graag om de juiste keuzes te maken om tot het gewenste resultaat te komen.