Over ons

AJ Tuinen, opgericht in 2011, besteedt graag uitgebreide aandacht aan het voortraject naar de tuinaanleg toe.

Wij doen dit omdat de ervaring ons leert (en de praktijk ook bewijst) dat een goed doordacht tuinontwerp, waarbij alle wensen én mogelijkheden optimaal toegepast worden, altijd resulteert in een tuin die zowel qua tuinarchtictuur alsook qua praktisch leefgenot zorgt voor een gevoel van volledige tevredenheid en plezier met de nieuwe tuin ook áchteraf.

Omdat wij kwaliteit boven kwantiteit stellen, zorgen we dat onze klanten altijd niet alleen snel en persoonlijk, maar ook uitsluitend door vakmensen geholpen worden.

Dit geldt natuurlijk voor de ontwerpfase, hierbij wordt u naar wens geholpen door een ervaren tuinontwerper of architect die optimaal rekening houdt met de uitstraling en de ligging van uw woning, maar dit geldt zeker ook daarna bij de uitvoering van het werk.

Soms gebeurt het dat klanten zelf al vrij zeker weten wat ze wel of niet in de tuin willen en waar dat dan zou moeten. Ook als de wensen al bekend zijn, blijven we toch met onze klanten meedenken en voorzien we hen van advies waar nodig. Mochten wij vanuit onze ervaring andere ideeen hebben over de tuin dan zullen we deze ook op een prettige manier delen en onderbouwen uiteraard.

Kort samengevat: tuinen zijn ons werk, maar we benaderen dit werk niet als een massaproduct. Van elke tuin proberen we een unieke tuin te maken op het gebied van kwaliteit en design. En omdat er zoveel verschillende mensen bestaan, blijft elke tuin ook weer een originele tuin, maatwerk dus!

Bekijkt u rustig ons portfolio om uzelf te overtuigen van onze mogelijkheden en kwaliteit en natuurlijk om inspiratie op te doen.

Wij zijn u graag van dienst!

Team AJ Tuinen Huizen