Tuinonderhoud

Bij AJ Tuinen zijn we gespecialiseerd in tuinonderhoud in Huizen en omgeving. Iedere tuin heeft regelmatig tuinonderhoud nodig. Bomen en planten groeien vooral hard in het voor- en najaar en moeten dan vaak gesnoeid worden. Andere belangrijke punten zijn het vervangen van planten, wieden van onkruid, bemesten van de grond en schoonmaken van het terras. Wij voeren al deze werkzaamheden graag voor u uit, zodat u nog langer geniet van uw tuin.

Kiest u ervoor om tuinonderhoud aan ons uit te besteden dan levert u dit een aantal voordelen op, zoals besparing van tijd en kracht. Werken in de tuin is vrij zwaar en tijdrovend werk. Denk aan het snoeien van de heg of een terras vrij van onkruid maken. Onze hoveniers hebben hier veel ervaring mee en beschikken bovendien over al het gereedschap dat nodig is. Op deze manier heeft u geen omkijken naar uw tuinonderhoud.

De frequentie van het tuinonderhoud is afhankelijk van uw tuin en wensen. Er zijn diverse opties mogelijk. Een- of tweemaal per jaar groot onderhoud bijvoorbeeld. Ook wekelijks of maandelijks onderhoud behoren tot de mogelijkheden. Ons team is ook in te zetten voor incidentele werkzaamheden. Wilt u helemaal geen omkijken meer hebben naar uw tuin? Wij adviseren in dat geval een onderhoudsabonnement af te sluiten. U weet zeker dat uw tuin er dan het hele jaar prachtig bij ligt.