Boomverzorging

Boomverzorging nodig? De boomverzorgers van AJ Tuinen hebben verstand van zaken. Het verkeerd snoeien van een boom kan grote gevolgen hebben. Denk aan scheefgroei, dit gaat ten koste van de gezondheid van de bomen. Gelukkig beschikken we bij AJ Tuinen over de juiste kennis en ervaring. Bomen worden meestal gesnoeid in de winterperiode, als het blad gevallen is. Echter kunnen bomen zoals de berk, plataan en notenboom beter in de zomer gesnoeid worden. Onze specialisten kunnen u er alles over vertellen. AJ Tuinen verzorgt uw bomen zorgvuldig en werken efficiënt, zodat er geen onnodige uren gemaakt worden. Bent u op zoek naar boomverzorging in Huizen en omgeving? Wij komen uw tuin verzorgen op de manier waarop u wenst.

 

Onder boomverzorging valt het snoeien van bomen. Er zijn diverse redenen om een boom te snoeien, veiligheid is een belangrijke daarvan. Daarnaast is het van belang dat de vorm van de boom behouden blijft.
Een tuin waarin u zich prettig voelt is belangrijk. Het draagt namelijk veel bij aan het totale wooncomfort. Uw tuin behoort een aanvulling te zijn op uw huis. Schakelt u AJ Tuinen in, dan weet u zeker dat uw wensen centraal staan.

 

Wij hebben een duidelijke theorie als het aankomt op uw tuin. Ons team gaat altijd respectvol op met bomen en planten en we zien u altijd van eerlijk advies. De manier waarop wij aan de slag gaan hangt af van de opdracht. U kunt in ieder geval rekenen op maatwerk. Na een aanvraag ontvangt u binnen 24 uur een voorstel op maat. Wij werken flexibel en zijn snel in de van aanpak van onze uiteenlopende opdrachten.